alati za vakumiranje

Alati za vakumiranje
Za izradu alata za vakumiranje koristimo višegodišnje iskustvo stečeno kako u izradi samog blister i skin pakovanja, tako i proizvodnji mašina tipa VAKUMATIK.

Alati za vakumiranje koriste se za vakumsko termooblikovanje folija i ploča (PVC-a, PS-a, PET-a, OPS-a, ABS-a, debljine od 0.1 do 4 mm) u cilju izrade raznih vrsta ambalaže za prehrambene i industrijske proizvode, kao i izradu kalupa za livenje čokoladnih promotivnih ili visokoserijskih proizvoda.

Za tehnološku izradu alata koristimo CNC glodalice, a najpogodniji materijali iz kojih se izrađuju su: aluminijum, medijapan, pleksiglas, ili specijalna plastika za alate. U zavisnosti od namene, alati mogu biti najraznovrsnijih oblika sa mogućom gravurom kako na ravnim, tako i zaobljenim površinama.

kalup za livenje čokoladnih pralina IZVAKUMIRANI KALUP PRALINA


Metodom termovakumiranja izrađujemo i veće proizvode kao što su poklopci za reklame na banderama, promo pultevi, 3D slova, reljefne neonske reklame i sl. do veličine 900x600 mm i visine do 120 mm.

IZLIVENE ČOKOLADICE
KALUP ZA PRALINE I ČOKOLADICE

Mašinopak je u poslednjih nekoliko godina osvojio i razvio tehnologiju izrade mekanih kalupa za livenje čokoladnih proizvoda. Moguća je izrada kalupa za livenje promotivnih čokoladica i pralina sa željenim tekstom, logotipom firme i sl. Kalupi se vakumiraju na alatima koji su prethodno izrađeni na CNC glodalicama u 3D ili 2D, a vakumiraju se od PS folije debljine 0.2 do 1 mm. Natpis na kalupu čokoladice može biti u pozitivu ili negativu.


IZLIVENE ČOKOLADICE

Jedan kalup za livenje pralina ili čokoladica od 5- 10 grama ima od devet do petnaest ležišta za izlivanje. Maksimalna gramaža čokoladice je 200 grama.
 
Model za vakumiranje i oblikovanje sapuna izvakumirani
kalupi za sapun
Model za vakumiranje
dela promo pulta
izvakumirani deo
 promo pulta
Model za vakumiranje
postolja
izvakumirano
postolje
Alat za izradu plastičnih poklopaca za reklame na banderama Primeri različitih oblika i dimenzija poklopaca za reklame
Model za vakumiranje vakumat
   

primeri alata za vakumiranje i izvakumiranih modela geografskih karti

Kalup za livenje čokoladica sa logo-om firme icvakumirani kalupi čokoladica
Model za vakumiranje
posude za ambalažu
prehr. proizv.
izvakumirana kutija za ambalažu
prehr. proizv.
aluminijumski kalup izvakumirani kalup
alat za izradu kutijica za pakovanje semena izvakumirana kutijica
alat za vakumiranje
tuba
izvakumiran
model tube
kalup za poklopce za čaše izvakumirani poklopci
  izvakumirane tacne
za upotrebu u prehrambenoj industriji

 

  početna I  o nama  I  proizvodi  I  sa sajma  I  kontakt  I 

Copyright (c) Masinopak.rs                                                                                                   Powered by: Skoric.net