D-70

Rotaciona punilica za čaše kapaciteta 100-500 ml. Može da puni jogurt, čokoladne kreme, med, džemove i druge tečne ili pastozne materije. Ova mašina je potpuno automatska ( uzimanje čaša, doziranje, stavljanje poklopaca, zavarivanje poklopaca i izbacivanje u izlazni kanal. Mogućnost dodavanja obeleživača datuma.dozirke

obrtna punilica

Dozirke

Mašine za doziranje - koriste se za doziranje svih tečnih i pastoznih materija u plastične, staklene ili metalne posude i tube.

DOZIRKA ZA ČOKOLADNI KREM LINIJA ZA DOZIRANJE KREMA LINIJA ZA DOZIRANJE AJVARA, MARMELADE DOZIRKA ZA PUNJENJE KROASANA

Ove mašine se odlikuju jednostavnom konstrukcijom, tačnim doziranjem i brzom promenom veličine doze. Svi delovi koji su u direktnom dodiru sa fluidom koji se dozira izrađeni su od nerđajućih materijala i teflona tako da su zadovoljeni svi uslovi za korišćenje u prehrambenoj, hemijskoj, kozmetičkoj ili farmaceutskoj industriji.

PT-2000 DOZIRKA ZA KREME, MED
DOZIRKA ZA
KREME, MED
DOZIRKA ZA KREME
MULTIVAK-MAŠINOPAK
DOZIRKA ZA DVOBOJNE KREME DOZIRKA LAKA
ZA NOKTE
 
D-500 D-70 D-100 ROTO DOZIRKA ZA DVOOBOJNI KREM do 1000ml DOZIRKA ZA RUSKU SALATU

Dozirke se proizvode u ručnoj, poluautomatskoj ili automatskoj izvedbi, a koriste se za doziranje fluida, kao što su: čokoladne kreme, čokolada, senf, majonez, sir, marmelada, džem, ajvar, pekmez, hren, sirupi, deterdženti, kozmetički proizvodi, farmaceutske kreme itd. Dozirke mogu da se koriste i za punjenje materija na povišenoj temperaturi. Većina naših dozirki radi na principu zapreminskog doziranja pomoću klipnog dozatora i ventila. Za rad pneumatskih mašina neophodan je komprimovani vazduh 6-8 bara, ili napajanje direktno sa kompresora. Mašine imaju ugrađenu pripremnu grupu na kojoj se reguliše radni pritisak. Na punilice se po potrebi ugrađuju rezervoari sa duplim dnom radi mogućnosti temperiranja fluida i mešači.
DOZIRANJE DVOBOJNOG KREMA DOZIRANJE DVOBOJNOG KREMA DOZATOR 10 POSUDICA ZA KREM D-100

 

  početna I  o nama  I  proizvodi  I  sa sajma  I  kontakt  I 

Copyright (c) Masinopak.rs                                                                                                   Powered by: Skoric.net