termotuneli

Termotuneli

Mašine za zbirno pakovanje u termoskupljajuću foliju, omogućavaju najekonomičniji način pakovanja industrijskih, prehrambenih, hemijskih, farmaceutskih proizvoda i robe široke potrošnje.

MULTIPAK
70-32
IZLAZNI TRANSPORTER PAKERICA
FAX ROLNI
MULTIPAK
70-40

Ovakav način pakovanja obezbeđuje zaštitu proizvoda od vlage, prašine i mehaničkih oštećenja, pruža visok stepen bezbednosti paketa prilikom transporta, a analize su pokazale da su troškovi pakovanja u termoskupljajuću foliju pet do deset puta manji od pakovanja u kartonsku ili drvenu ambalažu.

Proizvodi pakovani na ovaj način lako se opažaju ispod folije, koja je meka, sjajna i prijatna za dodir, te omogućava jednostavno sortiranje na prodajnim mestima. Paketi zavijeni u termoskupljajuću foliju su laki, jednostavni za manipulaciju, pa su i troškovi transporta manji.

MULTIPAK  70-40

Ovim principom, u zbirnu ambalažu mogu se pakovati tegle, flaše, kante, limenke, tetrapak, kutije i slično sa ili bez kartonske podloške. Takođe istom tehnologijom mogu se pojedinačno pakovati i proizvodi koji su teški i glomazni ili imaju oštre i šiljate ivice, poput radijatora, motora, akumulatora, crepova, elektroda i sl.

Postoje različiti tipovi MULTIPAK mašina, ali karakteristično za sve jeste da se sastoje iz: radnog stola, potisne ruke, noža za varenje, rolne folije, kočnice, transportera mašine, transportera tunela, grejne komore, rashladnog mosta i rashladnog stola.

Proizvodi se uvode automatski ili ručno u foliju koja ih obmotava. Nakon zavarivanja i odsecanja folije, obmotani proizvodi automatski odlaze u grejnu komoru gde se termoskupljajuća folija skuplja i tesno obmotava oko njih, te paket postaje kompaktan. Otvori sa strane paketa mogu biti veći ili manji u zavisnosti od širine folije, a služe umesto drški za podizanje i nošenje paketa.

Mašine MULTIPAK se proizvode u ručnoj, poluautomatskoj i automatskoj varijanti. Veličina mašine određuje se prema širini folije, tj. širini i visini predmeta koji se pakuje.

MULTIPAK 70-40

 

  početna I  o nama  I  proizvodi  I  sa sajma  I  kontakt  I 

Copyright (c) Masinopak.rs                                                                                                   Powered by: Skoric.net