021 2461-949

Firma Mašinopak osnovana je 1986. godine u Sremskoj Kamenici, sa osnovnom delatnošću proizvodnjom mašina za skin i blister pakovanje.

Početkom 90- tih godina delatnost se širi i razvija proizvodnja dozirki za tube, staklenke, plastične posudice itd.

 

Godine 1995. osniva se i firma UM-Mašinopak koja postaje zastupnik austrijskog proizvođača štanc linija Martin Miller i nemačkog proizvođača štanc-plastičnih ploča Frysilen. Širenjem delatnosti u oblasti rada na CNC glodalicama i laserskim mašinama ,maja 2008. godine u Petrovaradinu osniva se firma CNC gravocentar koja pruža usluge laserskog i cnc graviranja, isecanja i obrade metala i nemetala.

Mašinopak, danas, posluje na tri lokacije:
– u Sr. Kamenici, gde je glavno predstavništvo,
– u Petrovaradinu gde je sedište firme CNC gravocentar (www.cncgravocentar.rs)
– u centru grada, u Kosovskoj ulici, gde se nalazi firma UM-Mašinopak (www.um.co.rs)

 

U svom dugogodišnjem poslovanju, napravili smo više od 1000 raznih mašina kao i alata za vakumiranje, štancovanje i lepljenje, a naša referentna lista broji oko 600 firmi u Srbiji i okolnim državama. Svake godine Mašinopak izlaže svoje mašine na sajmovima u Novom Sadu i Beogradu i dobitnik je nekoliko medalja i priznanja za kvalitet. …..

Kontakt

Firma Mašinopak osnovana je 1986. godine u Sremskoj Kamenici, sa osnovnom delatnošću proizvodnjom mašina za skin i blister pakovanje.