021 2461-949

Mašine za doziranje – koriste se za doziranje svih tečnih i pastoznih materija u plastične, staklene ili metalne posude i tube.

Ove mašine se odlikuju jednostavnom konstrukcijom, tačnim doziranjem i brzom promenom veličine doze. Svi delovi koji su u direktnom dodiru sa fluidom koji se dozira izrađeni su od nerđajućih materijala i teflona tako da su zadovoljeni svi uslovi za korišćenje u prehrambenoj, hemijskoj, kozmetičkoj ili farmaceutskoj industriji.

DOZIRKA ZA ČOKOLADNI KREM

LINIJA ZA DOZIRANJE KREMA

LINIJA ZA DOZIRANJE AJVARA, MARMELADE

DOZIRKA ZA PUNJENJE KROASANA

PT-2000

DOZIRKA ZA KREME, MED

DOZIRKA ZA KREME, MED

DOZIRKA ZA KREME MULTIVAK-MAŠINOPAK

DOZIRKA ZA DVOBOJNE KREME

DOZIRKA LAKA ZA NOKTE

D-500

D-70

D-70 Rotaciona punilica za čaše kapaciteta 100-500 ml. Može da puni jogurt, čokoladne kreme, med, džemove i druge tečne ili pastozne materije. Ova mašina je potpuno automatska ( uzimanje čaša, doziranje, stavljanje poklopaca, zavarivanje poklopaca i izbacivanje u izlazni kanal. Mogućnost dodavanja obeleživača datuma.

Dozirke se proizvode u ručnoj, poluautomatskoj ili automatskoj izvedbi, a koriste se za doziranje fluida, kao što su: čokoladne kreme, čokolada, senf, majonez, sir, marmelada, džem, ajvar, pekmez, hren, sirupi, deterdženti, kozmetički proizvodi, farmaceutske kreme itd. Dozirke mogu da se koriste i za punjenje materija na povišenoj temperaturi. Većina naših dozirki radi na principu zapreminskog doziranja pomoću klipnog dozatora i ventila. Za rad pneumatskih mašina neophodan je komprimovani vazduh 6-8 bara, ili napajanje direktno sa kompresora. Mašine imaju ugrađenu pripremnu grupu na kojoj se reguliše radni pritisak. Na punilice se po potrebi ugrađuju rezervoari sa duplim dnom radi mogućnosti temperiranja fluida i mešači.

D-100 ROTO

DOZIRKA ZA DVOOBOJNI KREM do 1000ml

DOZIRKA ZA RUSKU SALATU

DOZIRANJE DVOBOJNOG KREMA

DOZIRANJE DVOBOJNOG KREMA

DOZATOR 10 POSUDICA ZA KREM

D-100

Dozirke za ruske salata

Dozirka sa cetiri dozne za doziranje cokolade

O Mašinopak-u

Firma Mašinopak osnovana je 1986. godine u Sremskoj Kamenici, sa osnovnom delatnošću proizvodnjom mašina za skin i blister pakovanje.